Skip to main content
Consulting

MPWR Consulting söker extramedarbetare!

By 18 maj, 2018juni 1st, 2018No Comments

MPWR Consulting är ett konsultbolag med specialisering inom affärsutveckling, säljutveckling och säljorienterad marknadsföring. Vi fokuserar på den svenska marknaden men driver även uppdrag på nordisk basis.

Information om uppdraget

Till vårt kontor i Örebro söker vi mötesbokare/innesäljare som kan jobba extra på timmar under juni och hösten. I våra uppdrag hjälper vi kunder inom IT-branschen med att bland annat hitta nya affärsmöjligheter och komma ut på fler säljmöten. Det gör vi genom långsiktiga samarbeten där vi utför strategisk leadsgenerering via telefon. I våra uppdrag talar vi ofta med chefer inom bland annat IT, ekonomi och försäljning, varför du måste känna dig bekväm med att tala med beslutsfattare. Du ska skriftligt kunna sammanställa viktig information, så goda skrivkunskaper är ett krav. Tjänsten kräver att du har god vana av att arbeta i Microsoft Office, primärt Excel och Word. Eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller management är meriterande, liksom goda kunskaper i engelska. Hos oss värdesätter vi engagemang och delaktighet. Vi söker medarbetare som vågar ta egna initiativ och som trivs i en resultatorienterad miljö.

Låter detta intressant för dig? 

Din ansökan gör du genom att skicka CV och personligt brev till: annakarin.berntsson@mpwr.se. Frågor om tjänsten besvaras av HR-ansvarig på MPWR Consulting, AnnaKarin Berntsson på 076- 000 23 65

Välkommen!