[av_layerslider id=’14’] [av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’alternate_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” custom_class=”] [av_one_full first first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” custom_class=”] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”] [av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”] För att kunna utveckla andra så behöver du ha en förmåga att vara medveten om dina styrkor och utvecklingspotential. Vi är en arbetsgivare som bryr oss. Vi stöttar och coachar våra medarbetare att alltid utvecklas ett steg till. Vi är också måna om att lyfta och stärka det du gör bra i form av positiv feedback då vi tror att det är det som främjar utvecklingen och motivationen allra mest.

Vi söker en kollega som har hjärtat på rätt plats. Hjärtat på rätt plats innebär för oss att det finns ett äkta engagemang med viljan av att alltid utveckla andra och att själv utvecklas. Att kunna inspirera och motivera, samtidigt som du är ödmjuk och fullt medveten om att du inte är huvudpersonen i dina uppdrag – det är alltid kunden. Att du vågar ta dig an nya utmaningar, är nyfiken och intresserad av andra människor och andra verksamheter. För oss är din personlighet viktigast – att äkthet och lyhördhet är ett naturligt beteende du bär med dig i allt du gör. Vi anser att kunskap och färdigheter alltid går att lära och träna upp, medan grundläggande personliga egenskaper och kvaliteter är desto svårare att förändra.

Hos oss får du ett varierande jobb, ett härligt team och stöttning, frihet under ansvar, ett jobb fyllt av kreativitet och resultatfokus. Vi satsar starkt på såväl intern kompetensutveckling och genom externa kurser och coaching/mentorskap. Du får stöttning av chef och kollegor, och möjlighet att utvecklas till nivåer du antagligen inte ens trodde var möjliga! Välkommen med din ansökan idag!
[/av_textblock] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”] [/av_one_full] [/av_section] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ title=” link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” custom_class=’box-padding’] Just nu har vi inte någon pågående rekryteringsprocess igång. Men om du är nyfiken på om vi skulle kunna vara en framtida arbetsplats för dig så hör gärna av dig.
[/av_icon_box] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’1′ font=’entypo-fontello’ title=’Kontakt’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” custom_class=’box-padding’] Medarbetaransvarig MPWR Performance
Elin Jaeger
+46 (0)76 000 23 68
elin.jaeger@mpwr.se
[/av_icon_box] [/av_one_half]