Skip to main content

Nytt för i år är att MPWR expanderar fysiskt och öppnar ett kontor i Köpenhamn. Detta innebär att vi kommer kunna erbjuda våra danska kunder en lokal kontakt och kvalitetssäkring för projekt riktade mot den danska marknaden.

MPWR hjälper kunder inom IT-branschen med lead generation-projekt som ofta genomförs på hela den nordiska marknaden. Vi har sedan lång tid tillbaka haft medarbetare som kan de nordiska marknaderna och talar de olika språken flytande. Som ett steg i vår satsning att vara den ledande partnern i Norden när det gäller lead generation inom IT-branschen, har vi nu etablerat ett kontor i Danmark. Det stärker våra lokala närvaro och möjliggör ett ännu bättre samarbete med våra kunder på den danska marknaden. Ni hittar oss på adressen:

Larsbjørnsstræde 3
1454 København
Danmark

Möt vårt danska kontor

Vi är stolta och glada över att ha lyckats rekrytera Enis Sirbubalo och Thomas Bang Jensen till det danska teamet. Tillsammans med Peter Larsen som är ansvarig för etableringen i Danmark, blir Enis och Thomas viktiga pusselbitar i vårt arbete att skapa ännu fler nöjda danska kunder.

Intresserad av att veta hur vi kan hjälpa er med lead generation i Danmark – eller bara titta förbi på en kaffe

Kontakta ansvarig för etableringen i Köpenhamn, Peter Larsen, på +45 2371 9204 eller maila peter.larsen@mpwr.se  för mer information. Tveka inte att höra av er!

 

Thomas Bang Jensen
thomas.bang-jensen@mpwrconsulting.dk

Enis Sirbubalo
enis.sirbubalo@mpwrconsulting.dk