Skip to main content

Vi lägger fokus där behovet är som störst

Som många av er vet brukar vi av tradition ge en sommargåva som har anknytning till vår hemstad Örebro. Till exempel grytformar från Ernst Kirchsteiger, svamp till omeletten för att gestalta vattentornet Svampen och den kolsyrade läskedrycken Champis som tillverkas i Örebro. I år har MPWR Consulting däremot valt att skippa fysiska gåvor. Dels utifrån dagen situation med Covid-19 och ur ett miljöperspektiv, men framförallt för att fokusera på att ge där det verkligen behövs.

Val av organisation

Det finns många fina organisationer som gör stor skillnad inom flera olika områden. Vårt val blev Rädda Barnen.

Skolundervisning är ett av Rädda Barnens prioriterade uppdrag. ”Utbildning och skola är det absolut effektivaste sättet att bryta fattigdom och utanförskap. Barn som kan läsa, skriva och räkna kan också ta bra beslut och växa upp till medvetna vuxna. De får makt över sitt eget liv och framtid.”

Under 2020 kommer MPWR Consulting vara Rädda Barnens Vänföretag. I linje med bolagets namn MPWR (empower) vill vi vara med att berika, stärka och ge möjligheten till att fler barn i Sverige och övriga världen ska kunna gå i skolan, utbilda sig och följa sina drömmar. Att få bidra till att fler barn får en trygg barndom med rent vatten, mat och skydd mot våld för att ge chans till en bra framtid och att uppnå sina drömmar. Det är vi stolta och glada över!

 

Medarbetare, Kunder och Samarbetspartners, vi vill tacka er för ett fint första halvår och önska en Trevlig Sommar. Tack för att ni är med och gör skillnad tillsammans med oss!

Glad Sommar och ta hand om er, önskar vi på MPWR Consulting!